‘Molle is sterk en wil je graag dragen. Ze luistert met liefde naar jouw verhaal. Fluister je geheimen in haar oor. Molle bewaart ze allemaal.’

Op de achterkant van dit kussen (45x45cm) staat deze tekst

Voor extra kleur en steun kan de bijbehorende Moppie-Map besteld worden. Deze map bestaat uit een verhaal van olifant Molle, een knutselplaat van Moppie-Maatje Molle, kleurplaten waar emoties centraal staan, gesprekstips, informatie en instructies.

Bestel hier.

‘Missie wil je troosten Heel dicht bij je zijn Samen fantaseren over een wenswereld Waar zou jij graag willen zijn?’

Op de achterkant van dit kussen (45×45 cm) staat deze tekst

Voor extra kleur en steun kan de bijbehorende Moppie-Map besteld worden. Deze map bestaat uit een verhaal van vlinder Missie, een knutselplaat van Moppie-Maatje Missie, kleurplaten waar emoties centraal staan, gesprekstips, informatie en instructies.

Bestel hier.

‘Miek vindt aandacht lastig Wiebelt en voelt zich wat raar Samen staan jullie sterk Blijf maar dicht bij elkaar’

Op de achterkant van dit kussen (25×60 cm) staat deze tekst

Voor extra kleur en steun kan de bijbehorende Moppie-Map besteld worden. Deze map bestaat uit een verhaal van giraf Miek, een knutselplaat van Moppie-Maatje Miek, kleurplaten waar emoties centraal staan, gesprekstips, informatie en instructies.

Bestel hier.

‘Muzz wil zich verstoppen en voelt zich klein Dit nieuwe huis is hij niet gewend Mag hij samen met jou op ontdekkingstocht? Van dichtbij leren hoe mooi je bent!’

Op de achterkant van dit kussen (45x45cm) staat deze tekst

Voor extra kleur en steun kan de bijbehorende Moppie-Map besteld worden. Deze map bestaat uit een verhaal van slak Muzz, een knutselplaat van Moppie-Maatje Muzz, kleurplaten waar emoties centraal staan, gesprekstips, informatie en instructies.

Bestel hier.

‘Mexa kan erg boos worden Stampend loopt hij in het rond Hij vindt het ook heerlijk om te stoeien Doe je mee op de grond?’

Op de achterkant van dit kussen (45x45cm) staat deze tekst

Voor extra kleur en steun kan de bijbehorende Moppie-Map besteld worden. Deze map bestaat uit een verhaal van draak Mexa, een knutselplaat van Moppie-Maatje Mexa, kleurplaten waar emoties centraal staan, gesprekstips, informatie en instructies.

Bestel hier.