fbpx

MOPPIE-MAATJE MIEK

Giraf Miek is heel lang en heeft voelsprieten op zijn kop. Iedereen kan hem goed zien en hij vangt heel veel signalen op van de mensen om zich heen.

Kinderen kunnen zo overweldigd zijn door alles wat er om hen heen gebeurd bij verlies dat ze zich het liefst zo klein mogelijk maken. Ze voelen zich vaak alleen en durven zichzelf niet te laten zien. Het kan zijn dat er thuis niet over het verlies gesproken wordt. Ook kunnen kinderen bij vriendjes het gevoel hebben dat ze een uitzondering zijn.

Giraf Miek helpt mee met zoeken naar mogelijkheden voor kinderen en het gezin en geeft extra steun om een weg te vinden om met verlies om te gaan; samen sta je sterk.

DOWNLOAD KLEURPLAAT

De Moppies zijn een Maatje voor kinderen om de veerkracht die kinderen van nature in zich hebben te versterken en het zelfvertrouwen te laten groeien.

Voor extra steun staat Miek in de boekjes en is zijn kussen te bestellen voor hospice of binnen de palliatieve zorg.

BOEKJES OP FACTUUR TE BESTELLEN VIA BESTELFORMULIER:

Naar dit mailadres wordt de factuur verstuurd
Prijzen zijn excl. verzendkosten. Er wordt een factuur gemaild. Na het betalen van deze facturen worden de producten verstuurd.

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDE EN PRIJZEN VAN DEMOPPIES.COM VUL HIER JE GEGEVENS IN.

Naar dit mailadres wordt de informatie verstuurd

Er wordt een overzicht gemaild naar het aangegeven mailadres.

DOWNLOAD KLEURPLAAT

Bij JOOS Wonen en Kado’s liggen de Moppie-Kussens met Karakter van giraf Miek en olifant Molle in de winkel om troost te geven aan kinderen.

Geef je eigen kleuren aan deze mooie stoelen en Moppie-Kussens.