fbpx

MOPPIE-MAATJE MIEK

Giraf Miek is heel lang en heeft voelsprieten op zijn kop. Net als kinderen voelt hij heel goed aan wanneer er iets aan de hand is.

Kinderen kunnen zo overweldigd zijn door alles wat er in het gezin gebeurt bij ernstige ziekte dat ze zich het liefst zo klein mogelijk maken. Ze voelen zich vaak alleen en durven hun angsten en zorgen niet te tonen. Het kan zijn dat er thuis niet over de ziekte gesproken wordt. Ook kunnen kinderen bij vriendjes het gevoel hebben dat ze een uitzondering zijn.

Giraf Miek helpt mee met zoeken naar mogelijkheden voor kinderen en het gezin en geeft extra steun om een weg te vinden om met de veranderingen rondom de ziekte om te gaan; samen sta je sterk.

DOWNLOAD KLEURPLAAT

De Moppies zijn een Maatje voor kinderen om de veerkracht die kinderen van nature in zich hebben te versterken en het zelfvertrouwen te laten groeien.

Voor extra steun staat Miek in de boekjes en is zijn kussen te bestellen voor hospice of binnen de palliatieve zorg.

Werk je in de zorg en wil je de boekjes op factuur te bestellen? Dat kan bij onderstaande pakketten.

BOEKJES OP FACTUUR TE BESTELLEN VIA BESTELFORMULIER:

Naar dit mailadres wordt de factuur verstuurd
Prijzen zijn excl. verzendkosten. Er wordt een factuur gemaild. Na het betalen van deze factuur worden de materialen verstuurd.

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDE EN PRIJZEN VAN DEMOPPIES.COM VUL HIER JE GEGEVENS IN.

Naar dit mailadres wordt de informatie verstuurd

Er wordt een overzicht gemaild naar het aangegeven mailadres.

DOWNLOAD KLEURPLAAT

Bij JOOS Wonen en Kado’s liggen de Moppie-Kussens met Karakter van giraf Miek en olifant Molle in de winkel om troost te geven aan kinderen.

Geef je eigen kleuren aan deze mooie stoelen en Moppie-Kussens.