fbpx

MOPPIE-MAATJE MISSIE

Vlinder Missie vliegt met kinderen mee door hun leven en verzamelt herinneringen. Denken aan fijne gebeurtenissen of dierbare mensen geven troost. Daarom is het bewaren van herinneringen zo belangrijk.

Herinneringen aan dierbare mensen of fijne gebeurtenissen geven kleur en steun aan kinderen bij verlies.

Aan fijne verhalen denken helpt wanneer je het moeilijk hebt. Ieder heeft zijn eigen verhalen en beleeft momenten op een eigen manier. Binnen het gezin kun je met elkaar verhalen delen en je verbonden voelen met elkaar.

Herinneringen aan dierbare mensen of fijne gebeurtenissen geven kleur en steun aan kinderen bij verlies. Kinderen kunnen met een ernstig zieke dierbare gezamenlijke verhalen delen en verzamelen. Misschien zelfs nog herinneringen maken door vooral te genieten van de gewone en bijzondere momenten uit het dagelijkse leven.

Aan fijne verhalen denken helpt wanneer je het moeilijk hebt. Ieder heeft zijn eigen verhalen en beleeft momenten op een eigen manier.

Herinneringen delen verbindt mensen met elkaar. Binnen het gezin kun je met elkaar verhalen delen en je opnieuw of sterker verbonden voelen met elkaar.

Samen met de andere Moppie-Maatjes geeft Missie kleur en vorm aan herinneringen en verhalen.

DOWNLOAD KLEURPLAAT

Wanneer je iemand mist is het fijn te denken aan wat je samen hebt beleeft. Teken over deze dierbare persoon in de vleugels van de vlinder.

Wat vond je fijn om samen te doen of waar ging je samen graag naartoe?

Je kunt vlinder Missie inkleuren voor iemand die je mist of bewaar Missie met jouw herinneringen op een fijne plek.

De Moppies zijn een Maatje voor kinderen om de veerkracht die kinderen van nature in zich hebben te versterken en het zelfvertrouwen te laten groeien.

Voor extra steun en troost heeft vlinder Missie een eigen Kussen met Karakter. Te bestellen voor hospice of binnen de palliatieve zorg.

Ook fladdert vlinder Missie door de boekjes ‘Jonge kinderen en de dood. Tips voor ouders en verzorgers’ en ‘Uitvaart Een woordenboekje voor kinderen’

BOEKJES OP FACTUUR TE BESTELLEN VIA BESTELFORMULIER:

Naar dit mailadres wordt de factuur verstuurd
Prijzen zijn excl. verzendkosten. Er wordt een factuur gemaild. Na het betalen van deze facturen worden de producten verstuurd.

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDE EN PRIJZEN VAN DEMOPPIES.COM VUL HIER JE GEGEVENS IN.

Naar dit mailadres wordt de informatie verstuurd

Er wordt een overzicht gemaild naar het aangegeven mailadres.