Moppie-Maatje-Muzz

Muzz is een slak die moet wennen aan een nieuw thuis. Dit roept allerlei gevoelens bij hem op. Kinderen herkennen zich in het verhaal van Muzz. De gekleurde vlakken in het huis van Muzz corresponderen
met verschillende emoties.

In samenwerking met José Arkink van gezinshuis Knuzz is Moppie Muzz ontwikkeld.

Gezinshuiskinderen zijn vaak opgegroeid in situaties zonder ruimte en aandacht voor gevoelens.
Kinderen worden geboren met een biologische aanleg voor emoties. Wanneer de omgeving emoties erkent en leert deze een naam te geven leren kinderen gevoelens te ervaren. Getraumatiseerde kinderen hebben bijna altijd moeite met het herkennen van hun gevoelens. Met hulp van lieve en begripvolle mensen om zich heen leren deze kinderen dat bij verschillende emoties een bepaald gevoel hoort. Gezinshuiskinderen kinderen verdienen een positieve ondersteuning om vanuit de kracht in zichzelf te werken aan oplossingen.

Dit Kussen met Karakter geeft letterlijk en figuurlijk steun aan gezinshuiskinderen. In de Moppie-Map staan het verhaal van Muzz, informatie, tips, een knutselplaat waar een emotiemeter mee kan worden gemaakt en kleurplaten waarop de basisemoties staan afgebeeld.

De ondersteuningstechniek van dit totaalconcept geeft aandacht aan het verhaal van elk kind en vormt de verbinding tussen gevoelens en de wereld om hen heen.

BESTEL HIER HET BASISPAKKET OF COACHPAKKET VAN MUZZ

Basispakket

Moppie-Kussen Muzz geeft steun aan jonge kinderen die moeten wennen aan een nieuw thuis.

De Moppie-Map bevat het verhaal van Muzz, tips, kleurplaten en een knutselplaat voor praktische aanvullingen en instructie.

Coach-Pakket

Met Coach-Pakket Muzz kun je lijfelijk aan de slag. Deze lichaamsgerichte coachtool met 80 vragenkaartjes helpt kinderen te ontdekken welke emoties ze waar ervaren en welke gedachtes belangrijk voor hen zijn.

De instructie en biedt diverse spelmogelijkheden om het pakket te gebruiken.

VRAGEN OF ADVIES OP MAAT? Laat hier een bericht achter. Ik ga graag met je in gesprek!

Om spam te voorkomen graag
onderstaande code overtypen.

captcha