fbpx

PUUR samen vorm geven

Bij PUUR memorie in Delden nemen Cordula en Joni graag de tijd om mensen te inspireren op een persoonlijke manier vorm te geven aan verlies door middel van een gedenkteken, monument, urn of sieraad.

Loop eens binnen en neem een kijkje in de winkel in het centrum van Delden of maak kennis met Cordula en Joni.

Samen vorm geven aan kind en verlies

PUUR memorie wil ook kinderen helpen vorm te geven aan gevoelens en verhalen rondom verlies. Daarom gaan we samenwerken.

De Moppies helpen kinderen op een eenvoudige manier vorm te geven aan gevoelens en verhalen rondom verlies. PUUR memorie helpt bij het fysiek vorm geven aan verlies.

Samen bieden PUUR memorie en deMoppies.com verschillende mogelijkheden om vorm te geven aan verlies en rouwverwerking van kinderen. We bieden ondersteuning aan ouders/verzorgers van kinderen. Ook willen we uitvaartverzorgers, leerkrachten en zorgprofessionals informeren en inspireren over de mogelijkheden om ouders en kinderen te begeleiden bij verlies.

Bij PUUR memorie staan vlinder Missie, olifant Molle en uil Milo centraal.

Download kleurplaat

Maak kennis met Cordula en Joni van PUUR memorie, met mij (Miranda van de Moppies.com) en de Moppies.

Kom langs in de winkel om de mogelijkheden te bekijken.

Wil je met mij kennis maken dan graag een afspraak maken. We kunnen elkaar ontmoeten bij PUUR memorie in Delden, bellen of online ontmoeten.

Ik luister graag naar jouw persoonlijke verhaal en geef je informatie en inspiratie om met kinderen vorm te geven aan verlies.

Miranda (deMoppies.com)

Op afspraak aanwezig bij PUUR memorie

info@demoppies.com

Cordula en Joni (PUUR memorie)

Langestraat 47 Delden 074-3578752

info@puur-memorie

Voor meer informatie en inspiratie volg ons op Instagram deMoppies.com / PUUR memorie of Facebook deMoppies.com / PUUR memorie