fbpx

Samenwerken

Samenwerken versterkt de mogelijkheden om geschikte handvatten aan te kunnen bieden met deMoppies.com. Ik vind het belangrijk dat het concept zo goed mogelijk aansluit bij de vragen die er spelen. Als sociaal ondernemer vind ik het ook belangrijk dat het productieproces zo duurzaam mogelijk is.

VOORBEELDEN VAN SAMENWERKINGEN MET DEMOPPIES.COM:

BUREAU MORBIDEE

In samenwerking met Bureau MORBidee zijn de boekjes ‘Jonge kinderen en de dood’, ‘Ernstig ziek’ en ‘Uitvaart’ uitgegeven.

Een bundeling van onze missies; De dood bespreekbaar maken en praktische handvatten bieden om gevoelens en verhalen van kinderen ruimte te geven bij moeilijke momenten.

Lees hier meer over de boekjes.

SAXION SMART SOLUTIONS

In samenwerking met studenten van Saxion Smart Solutions krijgt deze website steeds beter vorm. Hierdoor kunnen (ouders van) kinderen steeds beter begeleid worden.

Lees hier de pagina hulp voor zorgverleners

HOGESCHOOL VAN AMSTERDAM

Via de Hogeschool van Amsterdam heeft student Fleur Sterk onderzoek gedaan naar belangrijke informatie voor ouders waarvan één van de ouders ongeneeslijk ziek is. Dit is gebundeld op een pagina.

Lees hier meer

VREDEHOF

Vredehof heeft als fundament ‘In dienst van het leven’ Zij staan stil bij kwetsbare momenten. En hebben ook oog voor zaken die kwetsbaar zijn of gaan worden. Bijvoorbeeld bij een ernstig zieke ouder. In samenwerking met Vredehof biedt deMoppies.com gratis het boekje ‘mijn leven-mijn verhaal’ aan.

Lees hier meer

MONUTA HELPT

Monuta heeft als missie ‘voor iedereen een afscheid met een goed gevoel’. Monuta Helpt sluit hierop aan door lokale initiatieven en projecten te steunen die een positieve bijdrage leveren aan de fase voor, tijdens en na het afscheid van een dierbare.

Lees hier meer

DONATIES AAN HOSPICES

Verschillende uitvaartverzorgers hebben een de Moppies gedoneerd aan een hospice. Mede dankzij deze donaties zijn de Moppies al aanwezig bij verschillende hospices.

Donaties zijn vermeld bij ‘Waar zijn de Moppies’.

GEZINSHUIS KNUZZ

Moppie-Maatje Muzz is ontwikkeld in samenwerking met gezinshuis Knuzz. Speciaal voor kinderen die moeten wennen aan een nieuw thuis.

Lees hier meer over Moppie-Maatje Muzz

SHELTERSUIT

Bij de productie van de Moppie-Kussens wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met mens en milieu. Samenwerken met sociaal atelier Sheltersuit in Enschede past bij deze visie.

Lees hier meer